Algemene Voorwaarden Taartje Erbij

Artikel 1. Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met Taartje Erbij in Nieuwveen.

1.2 Door een bestelling te doen via internet of per mail gaat u een overeenkomst aan met Taartje Erbij en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Taartje Erbij heeft het recht om de verkoop voorwaarden te wijzigen. Alle goederen blijven eigendom van Taartje Erbij tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.

Artikel 2. Opdracht plaatsen

2.1 U kunt een taartopdracht via het bestelformulier opgeven. Er wordt hierna zo spoedig mogelijk contact met u gezocht via de email. Taartje Erbij is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voorvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens.

2.2 Al onze prijzen zijn inclusief btw. Na het plaatsen van een taartopdracht worden uw wensen besproken, mocht u hele specifieke wensen hebben kan het zijn dat de prijs afwijkt van de indicatie op de site.

2.3 Er dient ten alle tijden een aanbetaling te worden gedaan nadat de opdracht is vastgelegd. De aanbetaling is 50% van het totaalbedrag. U dient deze binnen 14 dagen na plaatsing van de taartopdracht te voldoen. Wanneer een taartopdracht binnen 14 dagen plaats vind, dient u de aanbetaling per direct over te maken. Ook is het mogelijk vooraf de gehele opdracht te betalen.

2.4 De taarten dienen afgehaald te worden in Nieuwveen.

2.5 Voor verhuur van een cup cakestandaard dient er een borg te worden voldaan van 15 euro. In overleg wordt er afgesproken wanneer wij de cup cakestandaard terug verwachten. Uiteraard gaan wij er vanuit dat de cup cakestandaard in goede staat verkeerd bij teruggave, indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt de borg hiervoor te innen.

Artikel 3. Annuleren van opdrachten

3.1 Annuleren door opdrachtgever: Taartbestellingen tot 30 personen kunnen tot 7 dagen van te voren schriftelijk geannuleerd worden tenzij anders vermeld in de prijsopgave. In geval van volledige betaling vooraf zal het bedrag terugbetaald worden verminderd met €2,50 administratiekosten. Voor grotere projecten vanaf 30 personen zal aan de hand van de voorbereidingstijd een uiterlijke annuleerdatum met u worden afgesproken in de offerte. Zodra de voorbereidingen gestart zijn bent u in elk geval 50% van de opdracht verschuldigd. De voorbereidingen zullen daarom pas gestart worden als tenminste 50% van de aanneem som aanbetaald is.

3.2 Annuleren door Taartje Erbij: Taartje Erbij is een éénmans bedrijf. Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel als mogelijk geïnformeerd wanneer Taartje Erbij de opdracht door genoemde omstandigheden niet voor u kan uitvoeren. In overleg met u kijken wij of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. Indien u vooruit heeft betaald zal de financiële afwikkeling met u correct worden geregeld. Echter het te restitueren bedrag kan nooit de hoogte van het bedrag van de opdracht zoals overeengekomen met Taartje Erbij overschrijden.

Artikel 4. Workshops

4.1 Een workshop is aan te melden op het bestelformulier of per mail. Er wordt hierna zo spoedig mogelijk contact met u gezocht via de email. Een workshop wordt gegeven bij een minimale deelname van 3 volwassenen / 4 kinderen, tenzij anders is overeen gekomen. In overleg wordt de datum voor de workshop gepland. Houdt u er wel rekening mee dat de tijdsduur van een workshop kan afwijken. Indien u of de andere deelnemers o.a. niet beschikken over voldoende ruimte of een andere reden hebben om een workshop op locatie te houden, dan is er de mogelijkheid om een geschikte ruimte te huren. Alle genoemde prijzen zijn incl. reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf Nieuwveen. Voor een workshop buiten deze straal wordt een vergoeding van € 0,24 per kilometer berekend voor de retourreis.

4.2 De deelname is na aanmelding en betaling definitief. Een Workshop kan altijd tot 3 weken voor de datum worden geannuleerd zonder dat hier kosten aan zijn verbonden. Bij aanmelding en geen afmelding is men het volledige bedrag verschuldigd. Annuleert u de workshop tussen 2 en 3 weken voor aanvang, dan wordt het workshop bedrag voor 70% aan u terugbetaald. Annuleert u de workshop tussen 1 en 2 weken voor aanvang, dan wordt het workshop bedrag voor 50% aan u terugbetaald. Annuleert u de workshop tussen 0 en 7 dagen voor aanvang, dan vervalt helaas het recht op teruggave van het bedrag.

4.3 Bij annulering door Taartje Erbij wordt u eerst de mogelijkheid geboden om de workshop op een andere datum te volgen. Is hier geen passende oplossing voor te vinden, dan zal het volledige bedrag vergoed worden.

Artikel 5. Betaling

5.1 U kunt u taartopdracht contant betalen bij het afhalen van de taart bij Taartje Erbij op de overeengekomen datum en tijd. Taartje Erbij beschikt niet over pinapparatuur. De taartopdrachten worden pas meegegeven nadat de betaling voldaan is.

5.2 Vooraf overmaken is ook mogelijk. Hierbij dient het volledige bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang te zijn beschreven op de bankrekening van Taartje Erbij.

5.3 Ten alle tijden wordt er een aanbetaling gevraagd. Zie artikel 2.3

5.4 Voor het deelnemen aan een workshop dient het gehele bedrag binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Taartje Erbij.

Artikel 6. Klachten

6.1 Bent u niet tevreden over de taart dan dient u dit direct bij afhalen of binnen 12 uur na levering telefonisch of schriftelijk kenbaar te maken. Taartje Erbij is niet verantwoordelijk te houden voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds. U dient om uw klacht over de kwaliteit in te dienen een stukje van het gebak te bewaren in een plastic zakje of afgesloten bakje in de koelkast of vriezer om ter beoordeling aan Taartje Erbij te overhandigen. Hiervoor wordt indien mogelijk binnen 24 uur met u een afspraak ingepland om langs te komen bij Taartje Erbij.

Artikel 7. Privacy

7.1 Taartje Erbij respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie in vertrouwen wordt behandeld. De gegevens die wij u vragen worden gebruikt om de bestellingen zo snel en zo zorgvuldig als mogelijk te laten verlopen. In alle andere gevallen zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet aan externe partijen.

7.2 Deze website bevat links naar andere websites. Taartje Erbij is niet verantwoordelijk voor het privacy-reglement van deze websites.