Eetbare (foto)print van Taartje Erbij

Eetbare (foto)print

Het is ook mogelijk om bij Taartje Erbij eetbare prints te bestellen.

Je levert de foto/afbeelding aan via de mail en wij printen het op een icing-sheet of frosty-sheet. Het formaat van de sheet is A4. Je hebt hierbij de mogelijkheid om 1 of meerder foto’s/ afbeelding aan te leveren. De prijs is per A4 (ongeacht of en hoe het volledige A4 wordt gebruikt). De marges moeten minimaal 1 cm zijn. En de kleuren kunnen iets afwijken van een print op papier.

  • Frosty sheet €5,75
  • Icing sheet €6,25

Voor het verwerken van een foto/print op een bestelde taart is de meerprijs € 5,00.

Frosty sheet

Een Frosty sheet is gemaakt van eetbaar papier op basis van zetmeel en vanillesuiker. De frosty sheet blijft flexibel waardoor goed te gebruiken op bijvoorbeeld een strik of een tasjestaart. Frosty sheet kunnen goed op slagroom of botercrème gebruikt worden. De frosty sheet kan niet in vriezer (dus ook niet op een taart in de vriezer bewaren).

Icing sheet

Een Icing sheet is gemaakt van fondant en heeft een lichte vanille smaak. Op icingsheets kun je prachtig je foto`s of afbeeldingen afdrukken. Voor een taart of op cupcakes. Je kunt ook schildjes maken en laten uitharden zodat je die in de botercrème-toef op je cupcake kunt steken. Het is mogelijk de sheet op te sturen.

De verzendkosten bedragen € 3,50 in Nederland.

Voor meer informatie of het aanleveren van het bestand kun je mailen naar info@taartjeerbij.nl of contact opnemen via het contactformulier!