Taarten, cupcakes, push up cakes, cake pops van Taartje Erbij

Taarten

Een taart wordt gemaakt van biscuitdeeg en wordt in meerdere lagen gesneden en gevuld. Standaard bestaat de vulling uit een laag botercrème en een laag jam. Daarna wordt de taart bekleed en gedecoreerd met marsepein en/of fondant. De decoratie wordt gedaan met behulp van uitstekers en mallen of gedecoreerd met een concrete afbeelding door deze na te maken van een plaatje. Denk hierbij aan Nijntje, Bumba, Mickey Mouse of andere ‘kinderhelden’. Ook een foto of print als decoratie behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u de taart heel persoonlijk maken of deze gebruiken als promotie van uw bedrijf.

Bekijk alle taarten foto’s!

Cupcakes

De cupcakes worden op maat voor u gemaakt, u kunt zelf het thema, de kleuren of smaak kiezen. Ze kunnen gedecoreerd worden met marsepein of met een botercrème topping. Tevens kunnen ze op verzoek worden gevuld met crème, jam of chocolade. Ook het decoreren van de cupcake met een foto of logo erop behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk alle cupcakes foto’s!

Push up cakes

De nieuwste rage vanuit Amerika. Een combinatie van overheerlijke cake, créme en eventueel vers fruit in een push up koker. Het is een plastic koker waar een push up systeem in zit, hierdoor kan de inhoud erg makkelijk omhoog geschoven worden. U kunt de smaak en de kleur van de créme zelf bepalen.

Bekijk alle push up cakes foto’s!

Cake pops

Cake pops zijn kleine, versierde, ronde cakejes op een stokje.

Bekijk alle cake pops foto’s!